Til unge

Når du køber en pizza på vej hjem fra byen, drikker et glas koldt vand fra hanen, lader din mobiltelefon op derhjemme eller køber en rejse til et andet land, så bruger du lokale og globale ressourcer, som styres og reguleres både lokalt i Danmark men også fra EU’s kontorer i Bruxelles.


Som borger i Danmark og EU er det vores ansvar, at de ressourcer, vi dagligt bruger, ikke bliver opbrugt, og derfor skal vi fortælle politikerne, hvilke løsninger, vi ønsker.

Denne hjemmeside er blevet skabt for at vise, hvordan beslutninger truffet i EU har konsekvenser for helt almindelige menneskers hverdag og ikke mindst for at vise, hvordan mennesker kan ændre politikken.Hvad kan du selv gøre?

Du kan sagtens selv gøre noget for at påvirke den eksisterende politik. Du kan arrangere en debat på din skole, lave en aktion, hvor du sætter fokus på en problemstilling, du synes er vigtig, deltage i demonstrationer, give din mening til kende på nettet eller i pressen eller skrive direkte til politikerne – lokale, nationale såvel som europæiske.

Det hele gør en forskel, og du vil hurtigt opdage, at du ikke er alene med dine holdninger.


Vil du påvirke sammen med andre?

Har du lyst til at blive aktiv i en dynamisk og kreativ miljøorganisation for unge, så kontakt Ungdom NOAH for at høre mere om møder, aktiviteter og aktioner eller om, hvordan du startee en lokal Ungdom NOAH-gruppe på din skole eller i dit nabolag

www.noah.dk/ungdom
www.facebook.com/UngdomNOAH
www.instagram.com/ungdomnoah


Hvem skal jeg stemme på til EU-parlamentsvalget?

På denne side kan du læse om de kandidater, der stiller op til parlamentet fra de ti partier og bevægelser i Danmark og læse, hvilken EU-politik, de vil kæmpe for.